E PASTËR DORA JOTE NË PREKJEN E FLAMURIT

E pastër dora jote në prekjen e Flamurit
Në Dorën Tande ndihet pesha e burrit.

Në vijat e Dorës Tande gjaku e loti i trollit…
Dora Jote i përkdhel gjoksin Mic Sokolit.

Dora Jote nji asht’ dhe palcë e fortë e Bajrakut
Kur ia jep Man Avdisë…e Shaban Binakut…

Fjala e urtë e Binak Alisë indi i Dorës Tande.
Dora Jote kullë e re n’ Fang t’ Mulosmanëve.

Ramiz LUSHAJ

Tiranë, 10 gusht 2015
____________________
Kushtim të nderuarit Musli Mulosmanaj në ditëlindjen e tij