Ky libri “Zhama” ka vlerën e Biblës e të Kuranit për Vendlindjen, është Testament…

Nga Prof. dr. Alban B. Ibraliu

Një libër i arrirë për vendlindjen, i cili ka vlerën e Biblës dhe të Kuranit. Këtë libër e mban tek komodina dhe sa herë të mungon dicka që të duhet, vë aty dorën dhe mendjen, për të marrë forcë si Anteu nga Toka.

Ky libër është testament për fëmijët tanë, të lindur dhe jo të lindur në Zhamë, dhe për ata që kanë lindur në vendet e tjera. Ky libër i thërret ata të njohin rrënjët e identitetit, të njohin vlerat duke qënë krenarë për gjenezën dhe vendin nga vijnë”