Sot ndrroi jetë BARBARA BUSH

Sot ndrroi jetë BARBARA BUSH, Ish Zonja e Parë e Amerikës, bashkëshortja e Presidentit të 41-t të Amerikës, Xhorxh H. W. BUSH; nana e Presidentit të 43-t të Amerikës, Xhorxh W. Bush, dy nga miqtë ma të mëdhenj të Shqipërisë, të Kosovës, të Shqiptarëve në Ballkan e në Amerikë.

Ne, Shqiptarët, kudo në Botë vlerësojmë e nderojmë kontributet e meritat e BARBARA BUSH – Mike e Mirë e Shqiptarëve dhe i shprehim ngushëllime Famlijes Presidenciale BUSH, kësaj Familje Amerikane që ka bërë shumë për Shqipërinë, Kosovën, trevat shqiptare në Ballkan.