KOSHARJA E LAVDISË

19 vite nga thyerja e kufirit (09.04.1999).
Operacioni “Shigjeta” vlerësohet ndër më të përgjakshmit dhe më heroikët të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,- shkruan Asllan BAJRAMI i RTV të Kosovës.