SOT NË NEW YORK…

Kongresmeni Amerikan Eliot ENGEL – mik i madh i Shqiptarëve; z. Harry BAJRAKTARI – Nderi i Kombit, veprimtar i Çështjes Kombëtare Shqiptare, senator i Qendrës Shqiptare të Studimeve Amerikane Britanike, biznesmen shqiptaro-amerikan; z. Mark GJONAJ – asambleist i New Yorkut, veprimtar i shquar i komunitetit shqiptaro-amerikan; av. Rasim HASANAJ- vllai i Azem Hajdarit, këshilltar për Diasporën i Kryetarit të PD-së të Shqipërisë.

Z. Harry BAJRAKTARI po e shfleton albumin monografik “Azem Hajdari dhe Tropoja” dhe po bisedojnë bashkarisht për figurën e veprimtarinë e Azem Hajdarit – Hero i Lirisë e Demokracisë, Lider i Lëvizjes Studentore të Dhjetorit ’90, ish kryetari i Komisionit Nismëtar të PD, i dekoruar me Urdhrin ma të lartë në Shqipëri – me Urdhrin e Flamurit Kombëtar dhe nga dr. Ibrahim Rugova – Presidenti Kosovës me Medaljen e Artë të Lidhjes së Prizrenit.

(Foto: Dritan Haxhia – New York)