FOTO E DITËS

“PLAKU I BARDHË I SHKENCËS”

Sot, “Plaku i Bardhë i Shkencës”, prof. dr. Shefqet HOXHA – Mësues i Popullit, ka Ditëlindjen e 84-t të tij.
Kjo “Akademi në Lëvizje” ka mbi 60 vepra për vendlindjen e tij, për Lumën,çka duhet propozuar për të hyrë në “Ginness”, për t’u dekoruar me titullin “Qytetar Nderi” i Kukësit, si dhe “Nderi i Kombit” nga Presidenca e Shqipërisë si dhe të përgaditet një simpozium shkencor për 85 vjetorin e tij.

                                                            Rali LURA