HUMOR PRESIDENCIAL

Abraham Linkolni po bëhej gati për të filluar ditën e punës, kur një nga zyrtarët e lartë hyri në dhomën e tij dhe e gjeti duke llustruar këpucët. Ai u habit që presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës po i llustronte vetë këpucët e tij.
“S? Ju Z President, i lustroni vetë këpucët tuaja?”
“Po,” tha Linkolni, pa i ngritur sytë. “Pse, ju, këpucët e kujt llustroni?”

Nga Albana LIFSCHIN – New York