BORË BIE NË NEW YORK

Festa e Pashkëve dhe 2 prilli i sivjetëm erdhën me borë në Amerikë, në qytetin e New Yorkut.

Kjo foto është fiksuar nga Pat Engel, zonjë e nderuar e kongresmenit amerikan Eliot Engell – mik i madh i shqiptarëve.

Familja e nderuar Engël në Amerikë  janë e mbeten të interesuar, të përkushtuar e kontributor për Çështjen Kombëtare Shqiptare, për dy shtetet shqiptare e trevat shqiptare në Ballkan.