ACARIMI DHE KONFRONTIMI I RREZIKSHËM RUSO-AMERIKAN I TIPIT TË LUFTËS SË DYTË TË FTOHTË QË PO RRËSHQET DREJT LUFTËS BËRTHAMORE BOTËRORE…!

(Shikuar nga prizmi i dëbimeve reciproke masive të diplomatëve të këtyre dy superfuqive te vetme ushtarake në botë…!)

-Intervistë e prof. dr. GAZMEND PULA – ish ambasadori i parë i shtetit të Kosovës në Shqipëri, senator i Qendrës Shqiptare të Studimeve Amerikane e Britanike në Tiranë, pedagog në Universitetin e Prishtinës, ish-Kryetar i Komitetit të HELSINKIT të Kosovës, dhënë në KTV — KohaVision, televizionin kombëtar i pavarur me ndikimin më të madh në Kosovë  …! –