LISTA ME 44 TË SHPALLUR NË KËRKIM NË QARKUN E KUKËSIT

Organet e Drejtësisë dhe të Policisë kanë shpallur në kërkim 46 vetë të Qarkut të Kukësit.

Po qarkullon një listë emërore e tyre. Tek emrat e disave ka dhe shënime të vecanta. Gjatë natës së  djeshme, në të gdhirë të  1 prillit 2018, u ekzekutuan 23 urdhër-ndalime për pjesmarrës në Protestën tek Tuneli i Kalimashit.  Pra, sipas kësaj Liste janë dhe 23 të tjerë që mund të ndalohen gjatë orëve në vazhdim deri në ditën e nesërme.

Lista emërore e të shpallurëve në kërkim:

Deri tani njoftohet publikisht se janë ekzekutuar urdhër-ndalimet për këta shtetas:

1.-Rasim Koloshi, 23 vjeç, banues në Kukës.

2.-Rasim Onuzi, 38 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

3.-Florin Onuzi, 35 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

4.-Shaban Selmani, 60 vjeç, banues në Kukës.

5.- Zenel Matmuja, 48 vjeç, banues në Kukës.

6.- Adem Duraku, 59 vjeç, banues në fshatin Morinë, Kukës.

7.- Xhevahir Gashi, 33 vjeç, banues në fshatin Nangë, Kukës.

8.- Armand Ademaj, 28 vjeç, banues në Kukës.

9.- Edmond Matmuja, 21 vjeç, banues në fshatin Pobreg, Kukës.

10.- Elton Cengu, 39 vjeç, banues në Kukës.

11.- Lefter Rexhmati, 38 vjeç, banues në fshatin Bushat, Kukës.

12.-Shpetim Toda, 44 vjeç, banues në Kolsh, Kukës.

13.- Xhevahir Hereni, 51 vjeç, banues në Kukës.

14.- Shemsi Trota, 54 vjeç, banues në Shtiqen, Kukës.

15.-Vasil Laçi, 31 vjeç, banues në Kukës.

16.-Lulëzim Uka, 33 vjeç, banues në Kukës.

17.-Ervis Oruçi, 25 vjeç, banues në Kukës.

18.-Ardit Alidini, 21 vjeç, banues në Kukës.

19.-Fatos Harulla, 33 vjeç, banues në Kukës.

20.-Sajmir Trota, 33 vjeç, banues në Kukës.

21.-Lulzim Popa, 60 vjeç, banues në Kukës.

22.-Shkelqim Vata, 42 vjeç, banues në Surroj, Kukës.

23.-Abdi Haziraj, 49 vjeç, banues në Kukës.

Materialet për të ndaluarit u referuan për veprime të mëtejshme në Prokurorinë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, për veprat penale “Shkatërrimi i pronës”, “Shkatërrimi i pronës me zjarr” dhe “Kundërshtim i punonjësit të rendit publik”, parashikuar nga nenet 150,151 e 236/2 të Kodit Penal.

Po vazhon puna për ndalimin e personave të tjerë të shpallur në kërkim.

Institucionet e shtetit dhe Politika janë përfshirë në debate politike rreth kësaj cështjeje që ende nuk ka asnjë zgjidhje…!