Shpella Glowworm, Zelanda e Re

Kjo shpellë unike ka një popullim të madh të krimbave me shkëlqim dhe drita e tyre pasqyrohet në muret e shpellës, gjë që e bën atë aq spektakolare dhe të bukur. Madhësia e tyre nuk është më e madhe se një mushkonjë e rregullt. Njerëzit vijnë nga mbarë bota vetëm për të parë këtë fenomen.