LURA, MEMORIAL kujtesë për të nderuar BIJTË E SAJ

Nga Rali LURA

 

I Nderuari Nderon…! Lurë kofsh e Nderuar Gjithmonë !

Mirënjohje dhe biznesmenit humanist, lurjanit Dod LLesh Doçi për financimin e këtij Projekti, të këtij Memoriali për Historinë e Lurës!

Sa mirë sikur të kishim shumë shembuj si ky i LURËS dhe shumë raste financimi si ky i Dod Llesh Doçit për memoriale të tilla, për pllaka përkujtimore arkitekturore, për statuja e shtatore për Historinë e Shqipërisë, në të gjitha viset e Shqipërisë!