Pamela Anderson ka folur për arsyen se pse ka filluar të dalë në tapetin e kuq pa grim.

Ishte shfaqja e saj e re “Pamela’s Garden of Eden” që e bëri atë të zgjedhë t’u tregojë fansave veten e saj “të vërtetë”.

Ajo tha për ”The Daily Telegraph”: ”Doja që ajo të ishte e vërtetë. Nuk doja që të ndriçohej dhe të grimohet. Thjesht duhej të isha vetvetja, po bërtiste të dilte nga unë. Ndihesha sikur me të vërtetë kisha nevojë të tregoja se kush isha, kush jam, dhe ka qenë kaq çliruese”.

Pasi kaloi shumë mirë prezantimin pa grim, vendosi të dalë edhe në tapet të kuq.

”Kur shkova në Javën e Modës në Paris, vendosa të mos bëja grim dhe u ndjeva vërtet si ajo vajza pesëvjeçare nga Ladysmith që vishte rrobat e Victoria Beckham”.

Aktorja shtoi se pamja e saj pa grim nuk ishte menduar të bëhej virale.

”U ndjeva shumë e lirë. Nuk ishte menduar të bëhej virale, nuk është paqe botërore dhe nuk e dija nëse dikush do ta vinte re. Unë nuk u ula në një karrige grimi për tre orë. Unë u pashë në pasqyrë dhe thashë: ‘Ti je pothuajse 60 vjeç, kjo është mjaft mirë, thjesht shijo Parisin dhe mos e luaj atë lojë’!”

Anderson më parë zbuloi një arsye tjetër që ka zgjedhur të heqë dorë nga grimi, që ishte vdekja e grimerit të saj afatgjatë Alexis Vogel për shkak të kancerit.

“Alexis ishte më i miri. Dhe që atëherë, thjesht ndjeva se, pa Alexis, është më mirë për mua të mos bëja grim”, tha Pamela për Elle në gusht.