Nuk janë pak, plot 15 vende të botës kanë reputacion shumë të keq dhe kjo diskutohet gjithnjë e më shumë kur vjen puna te turizmi.

Sigurisht që ka edhe turistë të guximshëm, por shumica prej tyre nuk do të guxonin të shkonin në vendet që po ju rendisim më poshtë. Siguria shëndetësore është arsyeja kryesore që i mban njerëzit larg këtyre destinacioneve.

Arsye të tjera janë ekstremiteti fetar apo marrëdhëniet e tyre të dobëta me vendet e zhvilluara. Lexojini të gjitha sipas renditjes:

15. Egjipti
14. Rumania
13. Kina
12.Turqia
11. Kolumbia
10. Kazakistani
9. Nicaragua
8. Angola
7. Algjeria
6. Rusia
5. Nigeria
4. Arabia Saudite
3. Paksitan
2. Irani
1. Iraku /Living- Limit.al