Opsioni A

Gjithmonë përpiqesh ta analizosh problemin dhe arrin të gjesh një zgjidhje të papritur për gjithçka.Gjithmonë përpiqesh të mendosh jashtë kutisë. Nuk nxiton kurrë, sepse e kupton shumë mirë se nuk ka kurrë asgjë në të njëjtën kohë.

Je gati çdo ditë, hap pas hapi, për të arritur qëllimin tënd.

Opsioni B

Ju keni aftësi të shkëlqyeraudhëheqëse. Shumë po ndjekin vazhdimisht një shembull nga ju.

Ti di si të ngulësh këmbë në veten tënde dhe të arrish qëllimin tënd. Megjithatë, disa herë je i ngarkuar me përgjegjësi të tepruara. Kështu që ndonjëherë është më mirë për ty të qetësohesh.

Opsioni C

Ti je një person shumë i hapur dhe e dashuron komunikimin. Gjithmonë ke një ndikim shumë të favorshëm te të tjerët dhe rrit moralin e tyre. Pranë teje njerëzit duan të buzëqeshin. Përpiqu të jesh sa më pozitiv në jetë. Mund të shohësh diçka të bukur edhe në ditën më të errëta.