Mediumi PhoneArena ka publikuar çmimin e iPhone 14 Pro Max në varësi të shtetit, të modelit bazë me 128 GigaByte.

Siç dihet, iPhone 14 Pro Max është prezantuar më 7 shtator nga kompania Apple së bashku me modelet e tjera linjës iPhone 14.

Megjithatë, çmimi i këtij modeli varet nga valuta që posedon secili shtet në botë dhe aktualisht në SHBA duket se ky model kushton më së liri, që është 1,099 dollarë.

Në listën e mëposhtme është çmimi i modelit bazë (128 GigaByte) të iPhone 14 Pro Max në disa shtete të botës.

SHBA, 1,099.00 dollarë

Japoni 1,146.35 dollarë

Hong Kong, 1,197.35 dollarë

Tajlanda 1,232.82 dollarë

Kanada 1,239.62 dollarë

Taivan 1,261.45 dollarë

Koreja e Jugut 1,272.25 dollarë

Emiratet e Bashkuara Arabe 1,279.30 dollarë

Singapori 1,281.19 dollarë

Australia 1,285.41 dollarë

Malajzia $1,288.24 dollarë

Kina 1,291.82 dollarë

Zvicra, 1,330.29 dollarë

Zelanda e Re, 1,335.95 dollarë

Kanada, 1,357.68 dollarë

Filipine, 1,368.88 dollarë