Nese nuk i hidhni mbeturinat në kohë, ata mund të shkaktojnë aromë të pakëndshme.

Është e nevojshme të largohen brenda ditës, veçanërisht nëse keni hedhur ushqime të gatuara.

Sidoqoftë, ka një mënyrë efikase që lufton aromën e keqe. Ajo që ju duhet është një thjesht pak vaj esencial. Zhysni në të një copë pambuk dhe vendoseni në fund të koshit të plehrave.

Vajrat me bazë agrume si limoni ose portokalli mund të ndihmojnë në balancimin e aromave, ndërsa vaji i pemës së çajit lufton bakteret.