Kompania Adidas ka zbuluar sot topin zyrtar të ndeshjeve të gjysmëfinaleve dhe të finales së UEFA EURO 2020.

Detaje shtesë janë shtuar në top në mënyrë që të festohet vendndodhja dhe rëndësia e tre ndeshjeve të fundit në turne.

Në top përfshihen detajet e ujërave të stadiumit “Wembley”, ku do të luhen gjysmëfinalet dhe finalja.

Të gjitha këto kanë të bëjnë më simbolet ikonike të Londrës dhe ngjyrat tradicionale që qëndrojnë në një sfond të errët që përfaqëson qiellin e Londrës gjatë natës.