“Shokë, miq dhe dashamirë të çmuar!

            Nesër, ditë e shtunde, me 13 shkurt 2021, në orën 15:00, në Cërmjan-Gjakovë , do bëhet varrimi i shokut dhe mikut tim Rifat Kida!”

________

Njoftim nga shoku i tij i ngushtë i zemrës, i këngës, i mërgimit, i përjetësimit, Zek NOKSHIQI i Plavë-Gucisë e i Malësisë së Gjakovës, i ardhun nga Teksasi i Amerikës për percjelljen e mikut të tij, këngtarit e veprimtarit, Rifat Kida i Gjakovës…