Klasiku më i mirë komik që ka lidhje me festat e fundvitit nuk ka se si të mos jetë në këtë listë. Kevin, idhulli i të gjithë fëmijëve për gjenerata të tëra, do t’ ju ofroj gjithçka që dëshironi për këto festa.

Edhe pse me shumë mundësi e keni parë këtë film, po ta rishikoni përsëri, nuk do t’u bëjë keq aspak. Filmi, i cili vazhdon të ketë akoma shikueshmëri në çdo sezon festiv, u bë 30 vjeç muajin e kaluar dhe shtëpia ku u xhirua po vazhdon të jetë ende, transmeton KultPlus.

Tashmë pallati gjeorgjian me shumë milionë dollarë duket më pak festiv, sesa që ishte në kohën kur u xhirua filmi vite më parë. Sigurisht, McCallisters super të pasur nuk jetojnë në të vërtetë atje ose ndoshta ata janë ende në Paris.

Duket se pronarët e vërtetë të shtëpisë preferojnë qartë një pamje më moderne, duke përzgjedhur skemën festive të ngjyrave dhe duke i dhënë asaj një ndryshim të ndritshëm.

Shumë nga dhomat do të jenë akoma të njohura menjëherë për fansat, pasi vendet ku Kevin, i luajtur nga Macaulay Culkin – i cili tani është 40 vjeç, u “shkatërrua” nga hajdutët Harry dhe Marv. Më poshtë mund të shihni përmes fotografive se si ka ndryshuar shtëpia e famshme e “Home Alone” prej kohës kur u xhirua filmi. / KultPlus.com