Në rrugën time

Kollitën hapat e tu n`errësirë

Ti i ke frymëzimet tua

Dashurinë dhe Muzën

Unë dhe ti nuk jemi te njejtë

unë kam rrugët e mia me terr

nganjëhere me ferra dritë e

Me rrasa e kalderma

Por dikund kemi

Dashurinë

Ndejnjen

Dhembjen

Buzëqeshjen

Lotin dhe pikëllimin

Prap kemi një rrugë..

TI

Je zgalem qe fluturon koridoreve te shpirtit

Në udhëkryqin e liqenit je pasqyrë drite

Je fjala e lidhur nyje për dashuri

Mbi gatdhin e beses qe therret veq lumturi

Je shteg qe buron veq dritë

Je puhi  fresket vere

je aromë  lulesh e klekash mes prrojeve

Ku gurrat burojnë akull uji ne nje dite vere

Je këmbana ne tufen e kullosave baritore

je zjarr i shpirtit qe shkrin acarin ne dhjrtor

Je flladi i ngrohet i zemrave te dashuruar

Je duar krah e trup  e sy shqiponjë