Thirrje nga personaliteti i shquar shqiptaro-amerikan, Harry BAJRAKTARI – Nderi i Kombit, Amerikë, për votuar përmikun e madh shqiptarëve, kongresmenin amerikan Eliot Engel për Kongresin Amerikan

dashur familjarë, miq, dhe fqinjë,

Kongresmeni Engel ka nevojë për ndihmën tonë!

Ai po përballet me një primar ashpër me një kombinim madh jashtë distriktit interesave veçanta që e duan atëjashtë Kongresit.

Kongresmeni Engel ka qenë gjithmonë aty për ne, prandajsot duhet jemi aty për . Nëse keni mundësi votoni Fillimin Demokratik 23 Qershorit, dilni dhe votoni.

Ju lutemi, kërkoni nga miqtë dhe familjarët, fqinjët dhekolegët tuaj, cilët janë demokratë regjistruar, ta votojnëedhe për . (Unë po bashkangjit këtu një hartë Kongresit 16-të Nju Jorkut, zbuloni nëse ju ose njerëzit njihnimund votoni për . ))

Le dalim nga vota! Le bëjmë një ndryshim përkongresmenin. Ai ka qenë vërtet një mik dhe një lider i vërtetë.

Duke rizgjedhur kongresmenin Engel, ne e bëjmëAmerikën fortë. Ne e bëjmë komunitetin tonë fortë.

Zoti ju bekoftë gjithëve.

Harry BAJRAKTARI

 

New York, qershor 2020