Njoftojme Shoqatat tona, se Kryesia e Unionit cysh tani eshte duke bere pergaditejet e mnifestimeve tona kombetare qe do te realizohen ne nivel qendror gjate vitit 2020.

Keto manifestime do te mbahen gjate vitit te ardhshem:

1. Shenimi i dites se pavaresise se Kosoves, 17 – shkurtin, 2. Diten e Gruas, 8. Marsin,

3. Festivali per femije, prill,

4. Festivali i Folklorit, maj,

5. Festivali i Poezise dhe Muzikes, tetor,

6. Tribune, nentor

7. Festa e 28 nentorit – Dita e Flamurit,

8. Turniri ne futboll te vogel, shkurt,

9. Turniri i shahut, nentor – dhjetor.

Shoqatat te cilat jane te interesuara per organizimin – nikoqirllekun e njeres prej ketyre festave, ju lutemi te na lajmeroni me shkrim ne e-mailin e Unionit, info@kosalbunionen.se Kerkesat e juaja duhet te arrijne me se largu deri me 16 dhjetor 2019.

Duke Ju pershendet, ju deshirojme pune te mbare. Suksese Kryesia e Unionit te Shoqatave Shqiptare ne Suedi