Tё dashur miq,
Nga 13-17 nёntor, do tё zhvillohet panairi i 22-tё i librit, “Tirana 2019”. Miku im, shkrimtari i njohur Nazmi Rrahmani, mё njoftoi se shtёpia botuese qё ai drejton, “Faik Konica”, do tё paraqitet nё kёtё panair, veҫ tё tjerash, edhe me librin tim tё fundit, “Kosova e kёrcёnuar nga gjarpri i shtёpisё”, botim i dytё.
Pёr ata qё dёshirojnё ta blejnё kёtё libёr dhe ta kenё edhe firmёn e autorit nё tё, ose thjesht pёr tё pirё njё kafe me mua, jam nё dispozicion tё tyre, ditёn e shtunё, me datё 16.11.2019, ora 11:00-12:00, pranё stendёs sё shtёpisё botuese, “Faik Konica”, nё Pallatin e Kongreseve, Tiranё.

Mirёardhshi!
 
Dr. Islam LAUKA