Filmat e festave të fundvitit bëjnë mrekulli në shëndetin tuaj.

Një psikolog ka zbuluar se këto lloje të filmave vërtetë ndihmojnë në humorin e mirë të njerëzve, jetë më të gjatë dhe të shëndetshme, transmeton Klan Kosova.

“Kjo krijon një ndryshim neurologjik që mund të prodhojë lumturi”, ka thënë psikologu.

Poashtu, shikimi i filmave të Krishtlindjes ulin nivelet e stresit dhe të ankthit. Madje, shikimi i këtyre lloji të filmave me dikë tjetër, mund të forcojë marrëdhënien tuaj, përfshirë këtu këdo që ka një interes dashurie për një anëtar të familjes.

Pra, kurrë mos lejoni që dikush t’ju thotë se nuk mund të shikoni filma të Krishtlindjeve përshembull në qershor. Shkenca thotë po.