Z. Harry Bajraktari – Nderi i Kombit, “Qytetar Nderi” i Tropojës…, personalitet i shquar shqiptaro-amerikan i Çështjes Kombëtare Shqiptare, themelues e botuesi i parë i gazetës shqiptaro-amerikane “Illyria” në Amerikeë, i abonuar në tre vite në “Gazeta e Alpeve” prej nga fillimet e saj deri në fundvitin 2020.

Z. Harry Bajraktari është dhe një nga bashkëpunëtorët e mirë e të afërt të “Gazeta e Alpeve” me shkrimet e tij me interes kombëtar shqiptar, për të cilat është vlerësuar nga “Gazeta e Alpeve” me Çmimin e madh “Dardania”, që do t’i jepet së shpejti në një ceremoni të veçantë në Tiranë. (Sh. U.)