Nokshiqi i Plavës dhe Gucisë në Malin e Zi, cilësohet ndër vendet me një histori dramatike, ku si pasojë e shpërnguljes, sot nuk jeton asnjë qytetar i komunitetit shqiptar. Veprimtarë nga SHBA me prejardhje nga Nokshiqi, këto ditë janë duke u angazhuar në mbrojtjen e varrezave të të parëve duke pastruar dhe mirëmbajtur gurët e tyre. (Nga Ali Salaj, Zëri i Amerikës)

https://www.zeriamerikes.com/a/5037113.html

Please follow and like us: