Sensor Tower e ka bërë një hulumtim lidhur me aplikacionet më të popullarizuara, që janë shkarkuar më së shumti në iOS dhe lista e prezantuar ka mjaft befasi.

Spotify është në pozitën e 11-të, menjëherë nën Gmail, derisa në pozitën e nëntë është i ashtuquajturi Study the Grait Nation, një aplikacion të cilin Partia Komuniste në Kinë, i detyron punonjësit dhe studentët që ta shkarkojnë.

Instagram që është përditësuar edhe me disa opsione, ndodhet në pozitën e tretë, derisa YouTube është aplikacioni dytë më i popullarizuar në botë.

TikTok është aplikacioni më i popullarizuar në botë, për të dytën herë. Kompania që është në pronësi të ByteDance, gjatë muajit shkurt është shkarkuar një miliard herë.

Please follow and like us: