Coca-Cola shpreson që një produkt i dështuar nga vitet ’80 do ta ndihmojë atë të bëhet viral në 2019.

Kompania po sjell një numër të kufizuar të kanaçeve të reja New Coke për nder të sezonit të tretë të “Stranger Things”, në të cilin produkti është i paraqitur.

Krijuesit Ross dhe Matt Duffers dolën me idenë për të sjellë përsëri Coca Cola si një mënyrë për të promovuar shfaqjen, e cila do të fillojë të shfaqet në Netflix (NFLX) më 4 korrik.

Sezoni i tretë i shfaqjes paraqet periudhën e verës së vitit 1985 – kur Coca-Cola debutoi me një recetë të re në pijen e saj ikonike.

Coca-Cola ka prodhuar rreth 500,000 kanaçe të këtij produkti të ri, ndërsa konsumatorët mund të furnizohen duke filluar nga dita e enjte.