Me 3 Mars Tuzi të kthehet perfundimisht në duart e partive nacionale shqiptare.
Gjukanoviq dhe partia e ti sëbashku me disa kuisling shqipfoles sa ma larg nga Malësia !

Pergezoj tri subjektet më relevante në Malësi për perafrimin e tyre , këto tri subjkete tona deshmuan edhe në veper se para interesave kombëtare duhet te gjynjëzohemi të gjithë.
Çdo vot që shkon përveç numrit 5 ka adresen antishqiptare !

Z. Esad Gjonabalaj është nga Vuthajt e Plavë-Gucisë, shqiptaro-amerikan që jeton mes vendlindjes e Amerikës, ish president i Fondacionit Plavë-Guci në dy mandate, veprimtar i mirënjohur i Kombit Shqiptar. Tani ndodhet në një turne në Prishtinë, Tiranë e Tuz, ku do të ndjekë nga afër Zgjedhjet e 3 marsit 2019