Sherbimi i kardiokirurgjise QSUT ne kete fund vit ne date 28 dhjetor 2018 me numrin rekord te arritur per here te pare prej 865 intervente kardokirurgjikale me nje vdekshmeri prej 2%.

Nje pune e jashtezakonshme e te gjithe ekipit, kolegeve mjeke dhe infermiere.
Urime te gjithe stafit dhe atyre qe na kane mbeshtetur.

Heronjte e heshtur qe edhe kur te tjeret festojne jane ne gadishmeri per te shpetuar qofte edhe nje jete me shume.

Shefi i Sherbimit dr.Edvin Prifti

________

The division of cardiac surgery at the university hospital center of tirana reached for the first time 865 cardiac operation with a 2% mortality during 2018 becoming now a middle-large volume according to the european standards. My congratulations to all the team and Happy New Year 2019 to everyone.