Shqiptari Mustafa Shentop nesër zgjidhet kryetar i Parlamentit të Turqisë, pas nëshkrimit te marëveshjes me partinê MHP ku do ta pêrkrahin në parlament.

Shentop, i cili aktualisht është deputeti i Partisë AK për Stambollin, eshte i lindur më 6 gusht 1968 në qytetin perëndimor të Turqisë, Tekirdag, është nga një familje me prejardhje shqiptare.

Urime dhe suksese