Mësohet se gjigandi gjerman i makinave do të hedhë në treg ‘’ bishën’’ që është pagëzuar me emrin EQV. Pritet që kjo makinë të rivalizojë më së miri  Tesla-n, Audi-n dhe Jaguar-in.

Ky model mund të prezantohet në mars të këtij viti. Deri më tani ‘’Mercedes’’ ka publikuar vetëm disa foto të kësaj makine.

Në fotot e publikuara dallohet se ‘’bisha’’ e re e ‘’Mercedes’’ është në ngjyrë të bardhë, por ende nuk dihet nëse kjo kompani po punon për ndonjë model në ngjyrë të zezë.