Sot, lideri historik i shqiptareve, prof. dr. Sali Berisha ka publikue tre foto qe kane te bajne me njohjet, bashkëveprimet e nderimet e Tij me/per Adem Jasharin e Drenices, legjenden e Pavaresise se Kosoves.

Parasegjithash duhet thane se te dy, edhe Sali Berisha, edhe Adem Jashari, jane te te njëjtit fis, te fisit Berisha, qe kane shtegtue ne histori e vendbanime deri ne Tropoje e Tirane, deri ne Drenice te Kosoves.

Prof. dr. Sali Berisha, sot, ne Diten e Pavaresise se Kosoves, shenjon kete tekstim ne faqen e tij ne FB: “Me Komandantin legjendar Adem Jashari, kryetrimin e kombit pas Skenderbeut, dhe bashkluftetaret e tij. Sb”