Gëzuar Kosovë 11 vjetorin e pavarësisë! Mbarë kombi Shqiptar po feston bashkë me ju përvjetorin e lirisë, duke kujtuar me respekt të gjithë ata që luftuan dhe sakrifikuan në dekada për lirinë dhe dinjitetin tonë Kombëtar.

Happy Independence Day Kosova!
A joyous occasion to celebrate, but also a time to reflect on the past so to remember the sacrifices of so many men and woman who fought for our liberty. #weremember #GodblessKosova #ProudtobeAlbanian