Ne një postim shumë mbresëlënës ne fb Genc Prelvukaj nder te tjera ka shkruar:” Momenti me i bukur, ne Plavën e bukur, me te bukuren time”.

Pamjet piktoreske pran liqenit te  Plavës i dhurojnë edhe me shume madhështi dhe reflektimi pozitiv dhe shume domethënës te Gencit dhe postimit të ti.

Mesazhit i fuqishëm qe dërgon Genci përmes këtij postimi eshte me përplot  dashuri për rrënjët e origjinës por edhe për te dashurën e ti, mu aty ne gjiun e Bjeshkëve te Bekuara shqiptare.

/Plava e Gucia Sot/

E GJONBALAJ