Me rastin e njëmbëdhjetë vjetorit !
Gëzuar dita e shpalljes së Republikës së Kosovës si Shtet i Pamvarur dhe Sovran.
Kosova asht Shqipëri !
(Foto: Shkolla fillore “Naim Frashëri” 1942,Prishtinë)