Kafja në vendlindje gjithmonë më shijon, por me miqtë e vjetër, më lumturon.

Ne hotel “Turizmi”, në Bajram Curr, me mesuesen time të nderuar, Rukie Rama, doktoreshën e njohur, Mira Syleci dhe shokun tim të klasës në 8 vjeçare, inxh. Qemal Rexha.
Krenarë qe jemi bytycas dhe tropojanë!