Lajmnon Petrit Palushi – Kukës.

Nji botim tepër special i Jonuz Kolës, i pajisur gjithashtu me shënimet e domosdoshme.
Bravo, zoti Kola!
Personalisht të jam mirënjohës për këtë punim. Vitet ikin, por kjo dëshmi mbetet.

Kam përshtypjen se mendjet e kthjellta dhe historia gjithashtu do e regjistrojë si duhet kontributin pasionantit Jonuz Kola….