Gazeta “TROPOJA”, redaksia e saj, nderon me “Çertifikatë Mirënjohje” shkrimtarin, publicistin e studiuesin Pjetër META PERPALI për shkrimet e tij për Nikaj-Mërturin në faqet e kësaj Gazete të Alpeve.
Kjo “Çertifikatë Mirënjohje” do të ndahet në Veprimtarinë “Gazeta e Alpeve Tropoja – Akademi Promovimi dhe e Çmimeve”, që organizohet me 4 mars 2019, ditë e hane, ora 11.00, në Muzeun Historik Kombëtar (Salla UNESCO) në Tiranë.