Librat janë një pasuri për trurin e njeriut. Shumë njerëz shfletojnë shumë faqe gjatë ditës, ku sigurisht më e mira është që të lexoni të paktën gjysmë ore çdo ditë.

Revistawho.com ka sugjeruar 7 libra të cilat na motivojnë në përditshmërinë tonë. Më poshtë, radhiten librat që duhet të lexoni patjetër gjatë 2019-ës.

“Gruaja dhe paratë” – nga Suze Orman

“Koleksioni i femrave të Crunk” – nga Brittney C. Cooper

“Girl Boss” – nga Sophia Amoruso

“6 çelësat” – nga Jillian Michaels

“Të vërtetat që mbajmë” – nga Kamala Harris

“Mësoni vlerat tuaj’ – nga Mika Brzezinski

“Duke ardhur” – nga Michelle Obama.