Foleja e Gjelbër, është banesa që ofron cilësinë e të jetuarit në një kopësht në mes të qytetit. Në intimitetin dhe qetësinë e zonës së brendshme menjëherë pranë sheshit Rilindja (Zogu i ZI), Foleja e Gjelbër ofron standartin e ri të banesës me gjithë cilësitë e nevojshme për të jetuarin në komfortin optimal të një banese.

Studiuar me orientimin e ambjenteve për diellëzim maksimal si dhe ajrosje natyrale jo vetëm të ambjenteve të banimit por edhe shkallëve e korridoreve të përbashkëta, Foleja e Gjelbër arrin të ofrojë me standart të ri në vend, atmosferën e ngrohtë të shtëpisë tuaj ideale. Komoditeti i ofruar nga kualiteti i përzgjedhur i materialeve ndërtimore dhe detajet cilësore për rritjen e efiçensës energjitike e bëjnë më tej shtëpinë brënda Folesë së Gjelbër folenë ideale për familjen tuaj.

http://www.fb-art.al/index.php/al/foleja-e-gjelber-video

 

Strukture banimi dhe Sherimi 1-7-8-9- Kat me 3 Kat nentoke

Investitor: FB-ART

Arkitekt: PRG*BR Architektur+

Konstruktor: Blerim Sula

Mbikqyres punimesh: mh-css

Perfundimi i punimeve: 10/10/2019