Ky është rekordi i ri për foton më të pëlqyer në Instagram

Kylie Jenner të dielën humbi rekordin botëror të fotografisë më të pëlqyer në Instagram nga një vezë.

Fotografia, postuar në internet në llogarinë e ‘World_record_egg nga “Banda e Vezës” më 4 janar, mori më shumë se 18 milionë pëlqime që nga e diela mbrëma – duke thyer kështu rekordin e Jennerit.

“Le të vendosim një rekord botëror së bashku dhe të vendosim postimin më të pëlqyer në Instagram”, thuhet në post. “Duke e mposhtur rekordin e tanishëm botëror të mbajtur nga Kylie Jenner (18 milionë),e bëmë edhe këtë.”, transmeton Express.

Fotoja që e kishte postuar më 6 shkurt motra e Kim Kardashian, Kylie Jenner, në të cilën tregonte dorën e vogël të vajzës së saj të mbështjellë rreth gishtit të saj humbi rekordin botëror në Instagram për nga numri i llajkave.

Që nga e diela, fotografia ka pasur rreth 18.2 milionë pëlqime nga ndjekësit e Jennerit më shumë se 123 milionë Instagram.

Pasi mësoi se ajo ishte bllokuar nga maja, Jenner postoi një video të saj duke plasaritur një vezë në tokë së bashku me titullin: “Merreni atë vezë të vogël”.