Sa kushton prerja e flokëve nëpër botë?

Nëse keni në plan një prerje flokësh, Zurihi asnjëherë nuk është vendi që duhet ta bëni këtë.

Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më së shumti dhe më së paku prerja e flokëve, Zurihi qëndron e para me një çmim prej 62 dollarësh.

Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve qëndron edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por, nëse prerja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë – të jesh frizer – mbase do të jetë shumë fitimprurëse.

Më poshtë, e keni grafikun të cilin e ka publikuar “BusinessInsider”, të shihni çmimet në të gjitha vendet.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/fun/sa-kushton-prerja-e-flokeve-ne-neper-bote-614134/?fbclid=IwAR0GtEOPg__tHuD6ItPcqP22wmRJhdwZa53cVOHDbBlAPkeENlT76WdEsqs?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright