12 janar 2019 te varri i gjeneral Abaz Kupit në Amerikë

Partija Levizja e Legalitetit, Dega e SHBA-se, ne bashkepunim me familjen Kupi, ka nderin te njoftoje komunitetin shqiptar, entet fetare dhe politike,mbreteroret shqiptare, anetaret e Partise Levizja e Legalitetit, miqte dhe dashamiret e familjes Kupi, se edhe sivjet, si cdo vjet, diten e Shtune me date 12 Janar 2019, ne oren 11:00am do te mblidhemi tek varri i Gjeneral Abaz Kupit, ne varrezat Maple Grove Cemetery, ne Kew Gardens New York, per te perkujtuar 43 – vjetorin e vdekjes se keti udheheqesi te madh te nacionalizmit shqiptar, njeriut simbol te beses ndaj atdheut, themeluesit te Organizates Kombetare “Levizja e Legalitetit”, politikanit te pa kompromis, besnikut te pashoke ndaj Mbretit Zog dhe mbi te gjitha organizatorit te rezistences antifashiste te 7 Prillit 1939, Kryetarit tone dhe heroit kombetar, Abaz Kupi!

Tubimi do te mbahet me 12 Janar 2019, ne oren 11:00 am ne adresen e meposhtme:

Directions

127-15 Kew Gardens Road, Kew Gardens, New York 11415
Telephone: 718-544-3600, Fax: 718-544-2227

Te gjithe Shqiptaret jane te ftuar dhe te mirepritur.

Mire se te vini.

Kryesia e Partise Levizja e Legalitetit per SHBA.

Fotografia e Hakik Mena