Miu futet në bankomat, ha pothuajse 18.000 euro

Më 2018-ën, u raportua se në qytetin e Tinsukia të Indisë një mi theu rekordin botëror për strofkullën më të shtrenjtë të të gjitha kohërave.
Brejtësi u fut brenda një bankomati të Bankës Shtetërore të Indisë, duke copëtuar afro 20.000 dollarë rupia indian, transmeton lajmi.net.
Për ditë të tëra, bankomati ishte jashtë përdorimit pasi në mënyrë misterioze ndaloi së transaksionuari para. Problemi u raportua nga klientët, kështu që teknikët shkuan të kontrollonin makinën, duke gjetur paratë e grisura nga miu.
“Ne kemi filluar një hetim për këtë incident të rrallë dhe do të marrim masa për të parandaluar përsëritjen”, kishte thënë Chandan Sharma, menaxher i degës së SBI