Nesër festojnë 1 Qershorin ata energjikët, fëmijët!

Prindërit e tyre janë mburoja e tyre e fortë, sepse këto qënie pafajshme duhet rriten me përkujdesje dhe dashurimaksimale kenë jetë mundësi mira, jetë paqtë, siguri plotë.

kohët jetojmë, sidomos kur flasim për Shqipërinë, shohimse prindrit nuk kursejnë kur vjen fjala për fëmijët e tyre. Ata investojnë për t’i edukuar institucione private arsimore dhepër t’i kuruar institucione private mjekësore!

SIGAL UNIQA, numëron 20,000 fëmijë siguruar me paketate saj shëndetësore cilat u ofrojnë prindërve tyre mundësifinanciare garantuara nëse ata kanë nevojë për shërbimshëndetësor specializuar:

Nëpërmjet këtyre paketave fëmijët përfitojnë:

Check up vjetor përfshin këto analiza (controll vjetorme pediatrin, matjen e anemisë, analizat për streptokokun etj)

Shërbimë spitalore deri 500,000 Euro

Analiza dhe vizita dhe kontrolle mjekësore deri 2000 Euro vit

Mundësi për t’u kuruar gjitha vendet e Botës

Kujdes për dhëmbët

Kujdes për shikimin

Dëshiron edhe ti aplikosh për siguruar familjen?

Kliko këtu: https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-privat-i-shendetit/  

E themeluar vitin 1999, SIGAL UNIQA Group Austria, pjesëe “UNIQA Insurance Group”, mbetet lidere e tregut sigurimeve, veçanërisht ato shëndetit.

Falë produkteve unike si: aplikacioniTeleShëndet”, Karta e Kujdesit Shëndetësor”, Paketa “Jetë Plus”, “Sigurimi anti-Tumor”, “Check Up sipas Protokollit Japonezdhe fundmiaplikacionin për paraqitjen e dëmeve online, SIGAL UNIQA vazhdon jetë zgjedhja numër 1 e çdo qytetari shqiptar dhe jo vetëm do sigurojë shëndetin e tij dhe familjes tij.

Ky fakt vërtetohet edhe nga raporti i fundit i AMF përperiudhën janar-prill 2024, ku SIGAL UNIQA, përveç se e madhja dhe e besuara sigurimet e jetës dhe jo-jetësvazhdon rritet akoma shumë sigurimet e shëndetit duke qëndruar shumë para kompanive tjera sigurimit operojnë Shqipëri.

Nëse doni ti dhuroni fëmijëve tuaj këtë 1 Qershor diçka vlenplot 1 vit dhe e cila ju dhuron qetësi mendore dhe financiare, atëherë SIGAL UNIQA Group Austria është adresa ku duhet trokisni.

Për shumë informacione mbi paketat e sigurimit shëndetësor, shkruani Whatsapp: 068 60 62 829 ose E-mail: infoshendet@uniqa.al  dhe specialistët e SIGAL UNIQA do jenë gatshëm t’ju ndihmojnë çdo moment.

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë mirë bashku