Cilat janë shenjat më me fat të dhjetorit të festave: 

Demi

Që në ditën e parë të muajit, me hyrjen e Mërkurit në Bricjap, filloni të shpëtoni nga frika dhe pasiguritë. Tani do të mund t’i përballoni situatat me më shumë optimizëm dhe realizëm. Mundësitë për të ardhmen janë të shumta dhe emocionet do t’ju pushtojnë këtë muaj.

Peshorja

Nuk do mungojnë ndryshimet e vogla në arredimin e shtëpisë apo zyrës, si dhe rirregullimet në jetën tuaj. Nga një lëvizje në bashkëjetesë vjen diçka e re. Ndërsa diçka e re vjen në fushën e romancës – mbajini sytë hapur për njohjen që do të çojë në një lidhje dashurie.

Bricjapi

Ditëlindja juaj po afron dhe planetët po ju bëjnë dhurata të shumta. Momente të bukura me njerëzit e dashur, përfitime financiare dhe dashuri të reja janë në horizont. Shijoni ditët e ardhshme pasi dhjetori është një nga muajt më të mirë që do të jetoni ndonjëherë.