sms sharing button
sharethis sharing buttonNjë ishull në Emiratet e Bashkuara Arabe theu një rekord botëror Guinness me mesazhet e krijuara me 1100 shishe.

Zyrtarët e ishullit Saadiyat në Abu Dhabi thanë se të ftuarit në hotele të ndryshme në ishull u ftuan të shkruanin mesazhe në lidhje me dashurinë e tyre për ishullin ose konceptin e dashurisë dhe më pas shënimet u vendosën në shishe dhe u vendosën në plazh në formën e frazës ” Unë [zemër] Ishullin Saadiyat.”

Në këtë mënyrë, ishullit iu dha Rekordi Botëror Guinness për krijimin më të madh të mesazheve në shishe.

Organizatorët thanë se kjo ide ishte frymëzuar nga ura Pont des Arts në Paris