Vizitorët që qëndrojnë në hotelin e sapohapur të Aeroportit Ndërkombëtar të Tokios Haneda mund të shijojnë pamjet e avionëve dhe pamjet e malit Fuji – të gjitha nga një burim i ujit të nxehtë në çati.

I hapur dhjetorin e kaluar, Hotel Villa Fontaine Premier & Grand Haneda Airport ka 1717 dhoma dhe është i lidhur drejtpërdrejt me Terminalin 3 të Aeroportit Ndërkombëtar Haneda.

Së bashku me banjën e tij të brendshme të pajisur me një burim uji të nxehtë natyror të brendshëm dhe të jashtëm, ai ofron gjithçka nga një  suitë miqësore për fëmijët në një palestër dhe restorante.

Ajo që e bën atë unike, sipas zhvilluesve të saj, është se është gjithashtu pjesë e Haneda Airport Garden, një objekt komercial me shumë qëllime dhe terminal autobusësh i ndërtuar nga kompania japoneze e pasurive të paluajtshme Sumitomo Realty Group.

I quajtur një “qytet ku njerëzit mblidhen dhe jetojnë”, kompleksi ka rreth 74 dyqane të shpërndara në dy kate që bashkojnë ushqime dhe suvenire pa taksa nga të katër anët e Japonisë. /Syri.net